רכיבים
-
1 יח' מלאווח
-
2 כפות קטשופ
-
1/2 כפית ממרח שום
-
100 גרם גבינת עיזים
-
לציפוי :
-
1 ביצה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
פותחים את המלאווח בעזרת מערוך |
3
בוצע
|
מוסיפים כ-2 כפות קטשופ |
4
בוצע
|
חצי כפית ממרח שום |
5
בוצע
|
ומברישים על כל שטח המלאווח |
6
בוצע
|
מגרדים גבינת עיזים ומפזרים על כל המלאווח |
7
בוצע
|
פורסים ל-8 משולשים |
8
בוצע
|
מגלגלים כל משולש מהצד רחב למרכז המלאווח |
9
בוצע
|
מברישים עם ביצה |
10
בוצע
|
מפזרים שומשום |
11
בוצע
|
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות |
12
בוצע
|
עד הזהבה |