רכיבים
-
3 יחידות טורטייה
-
6 כפות ממרח נוטלה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מניחים טורטייה על מגש עם נייר אפייה |
2
בוצע
|
2 כפות של ממרח נוטלה |
3
בוצע
|
ומורחים בשכבה אחידה |
4
בוצע
|
חותכים לרבעים בעזרת בסכין חדה או גלגלת |
5
בוצע
|
ואז חותכים כל רבע באמצע,כדי שיהיה לנו שמיניות |
6
בוצע
|
מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לצר |
7
בוצע
|
בצורה כזו |
8
בוצע
|
מכניסים לתנור למשך 5 דקות ב-180 מעלות |
9
בוצע
|
ותגישו |