רכיבים
-
25 עוגיות עגולות
-
להכנת הקרם :
-
2 שמנת מתוקה
-
250 גרם שוקולד לבן
-
לציפוי השוקולד :
-
350 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
ערב לפני להרתיח מיכל אחד של שמנת מתוקה ולקצוץ 250 גרם שוקולד לבן |
2
בוצע
|
להוסיף את השוקולד לשמנת החמה |
3
בוצע
|
התערובת שמתקבלת לאחר הערבוב |
4
בוצע
|
לאחר לילה במקרר להעביר למיקסר |
5
בוצע
|
להוסיף מיכל שמנת מתוקה ולהקציף |
6
בוצע
|
מתקבל קרם יציב מאוד |
7
בוצע
|
להעביר לשק זילוף ולזלף על עוגייה שטוחה |
8
בוצע
|
לזלף את כולם |
9
בוצע
|
ולהעביר למקפיא לשעתיים |
10
בוצע
|
להמיס 350 גרם שוקולד מריר ולאחר ההמסה מוסיפים 3 כפות שמן |
11
בוצע
|
בעזרת מלקחים טובלים את הקרמבו בשוקולד |
12
בוצע
|
ומסדרים במגש לייבוש. בתאבון. |