רכיבים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 כוסות שומשום
-
2 כוסות (בקבוק 500 מ"ל) בירה לבנה
-
1 1/4 כוסות שמן קנולה
-
2 כפות שטוחות מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
1 ק"ג קמח |
3
בוצע
|
2 כוסות שומשום |
4
בוצע
|
ניתן לשלב גם שומשום שחור במקום השומשום הרגיל |
5
בוצע
|
2 כפות מלח שטוחות |
6
בוצע
|
מערבבים את החומרים היבשים |
7
בוצע
|
מוסיפים בקבוק בירה |
8
בוצע
|
כוס ורבע של שמן קנולה |
9
בוצע
|
התוצאה: בצק נוח לעבודה,טיפה שומני ,מחלקים לרבעים |
10
בוצע
|
מניחים על נייר אפייה |
11
בוצע
|
בעזרת הידיים משטחים |
12
בוצע
|
מניחים מעל נייר אפייה |
13
בוצע
|
ומרדדים לעובי דק מאוד כ-3 מ"מ |
14
בוצע
|
מרימים את הנייר העליון ומיישרים בקצוות |
15
בוצע
|
ומעבירים לתבנית |
16
בוצע
|
בעזרת גלגלת עוגיות חותכים לאורך במרווחים של 5 ס"מ |
17
בוצע
|
ולרוחב |
18
בוצע
|
וכל ריבוע ל-2 משולשים על ידי חיתוך האלכסון |
19
בוצע
|
בצורה כזו |
20
בוצע
25
|
מכניסים לתנור למצב טורבו,190 מעלות ל 25 דקות |
21
בוצע
|
זו התוצאה. מכבים את התנור,ומשארים את הקרקרים בתנור לעוד רבע שעה עד שיתייבשו |
22
בוצע
|
מצננים באופן מלא ומכניסים לצנצנת אטומה |
23
בוצע
|
ומגישים! |