0 0
קרקרים ביתיים מלוחים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

קרקרים ביתיים מלוחים

מתכון מנצח וכל כך פשוט,לקרקרים מלוחים עם טעם ממכר.

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

1 ק"ג קמח

1 ק"ג קמח

3
בוצע

2 כוסות שומשום

2 כוסות שומשום

4
בוצע

ניתן לשלב גם שומשום שחור במקום השומשום הרגיל

ניתן לשלב גם שומשום שחור במקום השומשום הרגיל

5
בוצע

2 כפות מלח שטוחות

2 כפות מלח שטוחות

6
בוצע

מערבבים את החומרים היבשים

מערבבים את החומרים היבשים

7
בוצע

מוסיפים בקבוק בירה

מוסיפים בקבוק בירה

8
בוצע

כוס ורבע של שמן קנולה

כוס ורבע של שמן קנולה

9
בוצע

התוצאה: בצק נוח לעבודה,טיפה שומני ,מחלקים לרבעים

התוצאה: בצק נוח לעבודה,טיפה שומני ,מחלקים לרבעים

10
בוצע

מניחים על נייר אפייה

מניחים על נייר אפייה

11
בוצע

בעזרת הידיים משטחים

בעזרת הידיים משטחים

12
בוצע

מניחים מעל נייר אפייה

מניחים מעל נייר אפייה

13
בוצע

ומרדדים לעובי דק מאוד כ-3 מ"מ

ומרדדים לעובי דק מאוד כ-3 מ"מ

14
בוצע

מרימים את הנייר העליון ומיישרים בקצוות

מרימים את הנייר העליון ומיישרים בקצוות

15
בוצע

ומעבירים לתבנית

ומעבירים לתבנית

16
בוצע

בעזרת גלגלת עוגיות חותכים לאורך במרווחים של 5 ס"מ

בעזרת גלגלת עוגיות חותכים לאורך במרווחים של 5 ס"מ

17
בוצע

ולרוחב

ולרוחב

18
בוצע

וכל ריבוע ל-2 משולשים על ידי חיתוך האלכסון

וכל ריבוע ל-2 משולשים על ידי חיתוך האלכסון

19
בוצע

בצורה כזו

בצורה כזו

20
בוצע
25

מכניסים לתנור למצב טורבו,190 מעלות ל 25 דקות

מכניסים לתנור למצב טורבו,180 מעלות ל 25 דקות

21
בוצע

זו התוצאה. מכבים את התנור,ומשארים את הקרקרים בתנור לעוד רבע שעה עד שיתייבשו

זו התוצאה. מכבים את התנור,ומשארים את הקרקרים בתנור לעוד רבע שעה עד שיתייבשו

22
בוצע

מצננים באופן מלא ומכניסים לצנצנת אטומה

מצננים באופן מלא ומכניסים לצנצנת אטומה

23
בוצע

ומגישים!

ומגישים!

הוראות הכנה

שתף

מתכון לקרקרים ביתיים מבצק בירה פשוט,קל,טעים במיוחד והתוצאה מושלמת – קרקרים מלוחים שאפשר לגוון במגוון תוספות. קראנצ’יים בדיוק במידה הנכונה, טעימים ביותר וממכרים בטירוף. מושלמים לאירוח ונשמרים לאורך זמן רב.

  1. מכניסים למיקסר את כל המצרכים היבשים, 1 ק”ג קמח,2 כוס שומשום ו-2 כפות שטוחות של מלח (זה בהחלט מספיק)
  2. מערבבים את החומרים היבשים.
  3. מוסיפים את הבירה (בקבוק של 500 מ”ל) והשמן ומערבבים כ-3 דקות,עד שהבצק יתגבש.
  4. את הבצק נניח על בין שני ניירות אפייה ובעזרת מערוך נרדד לעובי דק.
  5. ניישר את הקצוות.
  6. מעביר לתבנית
  7. בעזרת גלגלת לחתוך לאורך ולרוחב לריבועים של 5 ס”מ
  8. לחתוך למשולשים את הריבוע
  9. מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות למצב אפייה בטורבו עד להזהבה כ-25 דקות. (יוצא 4 תבניות)
  10. מכבים את התנור ומשאירים לעוד 15 דקות בתנור מכובה.
  11. לקרר ולאחסן בקופסה אטומה.

* ניתן לשלב שומשום שחור. (במתכון יש כוס וחצי שומשום רגיל וחצי כוס שומשום שחור)

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג קמח לבן
2 כוסות שומשום
2 כוסות (בקבוק 500 מ"ל) בירה לבנה
1 1/4 כוסות שמן קנולה
2 כפות שטוחות מלח

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

עוגה שיש בחושה נהדרת בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ב10 דקות.
הקודם
עוגת שיש בחושה
מתכון ללחם שום מהיר שנעשה בקלי קלות.
הבא
לחם שום מהיר
עוגה שיש בחושה נהדרת בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ב10 דקות.
הקודם
עוגת שיש בחושה
מתכון ללחם שום מהיר שנעשה בקלי קלות.
הבא
לחם שום מהיר

הוסף תגובה