רכיבים
-
1 יחידה מלאווח
-
1 כף שוקולית
-
1 כף ממרח נוטלה
-
1 כף מים רותחים
-
לציפוי :
-
1 ביצה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מרדדים מעט את בצק המלאווח |
3
בוצע
|
מערבבים בקערה כף נוטלה, כף שוקלית וכף מים רותחים |
4
בוצע
|
ומורחים על בצק המלאווח |
5
בוצע
|
חותכים ל-8 משולשים |
6
בוצע
|
מתחילים לגלגל את המשולשים |
7
בוצע
|
עד יצירת רוגאלך |
8
בוצע
|
מניחים ע"ג נייר אפייה ומברישים בביצה |
9
בוצע
|
מפזרים שומשום |
10
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות |
11
בוצע
|
עד הזהבה |
12
בוצע
|
תהנו |