0 0
רוטי – לחם הודי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

רוטי – לחם הודי

מטבח

מתכון לרוטי לחם הודי מסורתי

  • 45
  • סועדים 3
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מעבירים כוס קמח מלא לקערה

מעבירים כוס קמח מלא לקערה

2
בוצע

מוסיפים 1/2 כפית מלח

מוסיפים 1/2 כפית מלח

3
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

4
בוצע

להוסיף מים בהדרגה וללוש

להוסיף מים בהדרגה וללוש

5
בוצע

עד קבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל 20 דקות

עד קבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל 20 דקות

6
בוצע

מחלקים את הבצק למספר הפיתות שאנחנו רוצים

מחלקים את הבצק למספר הפיתות שאנחנו רוצים

7
בוצע

מניחים על משטח מקומח

מניחים על משטח מקומח

8
בוצע

ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ

ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ

9
בוצע

מחממים מחבת טפלון בחום גבוה

מחממים מחבת טפלון בחום גבוה

10
בוצע

מניחים את בצק הרוטי

מניחים את בצק הרוטי

11
בוצע

ברגע שנוצרות בועות הופכים לעוד דקה או שתיים

ברגע שנוצרות בועות הופכים לעוד דקה או שתיים

12
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון מהיר להכנת רוטי לחם הודי. הרוטי נאפה על מחבת פשוטה ללא שמרים ודומה לפיתה דרוזית.נאכל עם מאכלים סמיכים ואף מתוקים כמו ממרח שוקולד. הפיתה ההודית מלווה כמעט כל מאכל מהמטבח ההודי.

לערבב את הקמח והמלח.
להוסיף בהדרגה מים עד קבלת בצק רך ולא דביק.
מניחים בצד ל 20 דקות (מכוסה במגבת)
מחלקים לכדורים (כמספר הפיתות)
על משטח מקומח מרדדים לעובי של כחצי ס”מ.
מניחים על מחבת טפלון שחוממה מראש.
ברגע שנוצרות בועות  הופכים לעוד דקה-שתיים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס קמח מלא
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים פושרים

סימון תזונתי

220
קלוריות
7 גרם
חלבון
2 גרם
שומן
46 גרם
פחמימות
0 מ"ג
כולסטרול
10 גרם
סיבים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דן בראון

מדהים.

עלי גפן ממולאים
הקודם
עלי גפן ממולאים באורז ושמיר
באג'י כרוב מהמטבח ההודי
הבא
באג’י כרוב
עלי גפן ממולאים
הקודם
עלי גפן ממולאים באורז ושמיר
באג'י כרוב מהמטבח ההודי
הבא
באג’י כרוב

הוסף תגובה