רכיבים
-
1 כוס קמח מלא
-
1/2 כפית מלח
-
3/4 כוס מים פושרים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מעבירים כוס קמח מלא לקערה |
2
בוצע
|
מוסיפים 1/2 כפית מלח |
3
בוצע
|
ומערבבים היטב |
4
בוצע
|
להוסיף מים בהדרגה וללוש |
5
בוצע
|
עד קבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל 20 דקות |
6
בוצע
|
מחלקים את הבצק למספר הפיתות שאנחנו רוצים |
7
בוצע
|
מניחים על משטח מקומח |
8
בוצע
|
ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ |
9
בוצע
|
מחממים מחבת טפלון בחום גבוה |
10
בוצע
|
מניחים את בצק הרוטי |
11
בוצע
|
ברגע שנוצרות בועות הופכים לעוד דקה או שתיים |
12
בוצע
|
בתאבון |