רכיבים
-
המרכיבים לבסיס הרולדה :
-
2 ביצים
-
3/4 כוס (90 ג') סוכר
-
קורט מלח
-
3/4 כוס (50 ג') קורנפלור
-
מרכיבים לקרם :
-
3 מיכלים של 250 מ"ל שמנת צמחית
-
1 שקית (80ג') אינסטנט פודינג ניל
-
2 כפות סוכר
-
1 קופסא דובדבנים מסוכרים
-
ניתן לפזר שוקולד מריר קצוץ.
-
או להזליף שוקולד מריר מומס.
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המרכיבים לבסיס הרולדה |
2
בוצע
|
מקציפים בקערת מיקסר 4 ביצים |
3
בוצע
|
3/4 כוס סוכר, קורט מלח |
4
בוצע
|
מוסיפים תוך כדי כפית תמצית וניל ומקציפים עד קבלת קצפת אחידה |
5
בוצע
|
מורידים את הקערה מהמיקסר מוסיפים 3/4 כוס קורנפלור |
6
בוצע
|
ומערבבים היטב בעזרת מרית |
7
בוצע
|
מעבירים לנייר אפייה ומשטחים היטב |
8
בוצע
|
אופים כ-6 דקות עד הזהבה בחלק התחתון והעליון של הרולדה,אולם הרולדה נשארת גמישה |
9
בוצע
|
מקררים על השייש |
10
בוצע
|
כשמתקרר מפזרים מעט קורנפולור, הופכים ומקלפים את הנייר |
11
בוצע
|
המרכיבים לקרם |
12
בוצע
|
מקציפים את חומרי הקרם עד קבלת קצפת אחידה |
13
בוצע
|
מורחים את הקרם על הבסיס |
14
בוצע
|
מפזרים דודבנים קצוצים ומתחילים לגלול |
15
בוצע
|
גוללים עד הסוף |
16
בוצע
|
מניחים עם החיבור כלפי מטה ומורחים קרם בנדיבות |
17
בוצע
|
מקשטים בדובדבנים/פיצפוצי שוקולד וכו' |
18
בוצע
|
מקררים שעתיים לפני הפריסה. ובתאבון. |