0 0
רולדת דובדבנים ללא גלוטן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

רולדת דובדבנים ללא גלוטן

מאפיינים:
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

רולדת דובדבנים שכולם אוהבים !

  • 30
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • המרכיבים לבסיס הרולדה :

  • מרכיבים לקרם :

  • ניתן לפזר שוקולד מריר קצוץ.

  • או להזליף שוקולד מריר מומס.

שלבי הכנה

1
בוצע

המרכיבים לבסיס הרולדה

המרכיבים לבסיס הרולדה

2
בוצע

מקציפים בקערת מיקסר 4 ביצים

מקציפים בקערת מיקסר 4 ביצים

3
בוצע

3/4 כוס סוכר, קורט מלח

3/4 כוס סוכר, קורט מלח

4
בוצע

מוסיפים תוך כדי כפית תמצית וניל ומקציפים עד קבלת קצפת אחידה

מוסיפים תוך כדי כפית תמצית וניל ומקציפים עד קבלת קצפת אחידה

5
בוצע

מורידים את הקערה מהמיקסר מוסיפים 3/4 כוס קורנפלור

מורידים את הקערה מהמיקסר מוסיפים 3/4 כוס קורנפלור

6
בוצע

ומערבבים היטב בעזרת מרית

ומערבבים היטב בעזרת מרית

7
בוצע

מעבירים לנייר אפייה ומשטחים היטב

מעבירים לנייר אפייה ומשטחים היטב

8
בוצע

אופים כ-6 דקות עד הזהבה בחלק התחתון והעליון של הרולדה,אולם הרולדה נשארת גמישה

אופים כ-6 דקות עד הזהבה בחלק התחתון והעליון של הרולדה,אולם הרולדה נשארת גמישה

9
בוצע

מקררים על השייש

מקררים על השייש

10
בוצע

כשמתקרר מפזרים מעט קורנפולור, הופכים ומקלפים את הנייר

כשמתקרר מפזרים מעט קורנפולור, הופכים ומקלפים את הנייר

11
בוצע

המרכיבים לקרם

המרכיבים לקרם

12
בוצע

מקציפים את חומרי הקרם עד קבלת קצפת אחידה

מקציפים את חומרי הקרם עד קבלת קצפת אחידה

13
בוצע

מורחים את הקרם על הבסיס

מורחים את הקרם על הבסיס

14
בוצע

מפזרים דודבנים קצוצים ומתחילים לגלול

מפזרים דודבנים קצוצים ומתחילים לגלול

15
בוצע

גוללים עד הסוף

גוללים עד הסוף

16
בוצע

מניחים עם החיבור כלפי מטה ומורחים קרם בנדיבות

מניחים עם החיבור כלפי מטה ומורחים קרם בנדיבות

17
בוצע

מקשטים בדובדבנים/פיצפוצי שוקולד וכו'

מקשטים בדובדבנים/פיצפוצי שוקולד וכו'

18
בוצע

מקררים שעתיים לפני הפריסה. ובתאבון.

מקררים שעתיים לפני הפריסה. ובתאבון.

הוראות הכנה

שתף

רולדת דובדבנים כשרה לפסח ללא גלוטן מתאימה לצליאקים.
עוגת רולדה רכה ואוורירית כמו בקונדיטוריה.
שילוב של טורט וניל וקצפת בטעם וניל ודובדבנים. פשוט קינוח מפנק.

להקציף את הביצים השלמות במיקסר עם 3/4 כוס סוכר וקורט מלח, מקציפים במשך כ-6 דקות עד שהעיסה תפחה כמו מוס.
תוך כדי הקצפה מוסיפים כפית תמצית וניל.
מורידים מהמיקסר ומערבבים פנימה 3/4 כוס קורנפלור.
מיישרים את נייר האפייה שיהיה ללא קמטים והכי ישר שאפשר.
מחלקים את העיסה לשתיים, מורחים חצי עיסה על נייר האפייה בשכבה אחידה.
אופים את הרולדה כ-6 דקות בחום של 220 מעלות במצב טורבו, עד שהרולדה מזהיבה למטה ולמעלה אבל נשארת גמישה- מקררים על השייש.
כשהרולדה קרה- מפזרים עליה מעט קורנפלור- הופכים ומקלפים את נייר האפייה מהתחתית.
מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לה בהדרגה שקית אינסטנט פודינג ושתי כפות סוכר – עד שהקפת יציבה, קוצצים דובדבנים ואפשר לגרד שוקולד מריר מעל.
מורחים שכבה נדיבה של הקרם על כל שטח הרולדה, מפזרים דובדבנים קצוצים ושוקולד מגורד.
מגלגלים את הרולדה באמצעות באמצעות נייר האפייה – מצפים את הרולדה מכל הצדדים.
אפשר לקשט גם למלעלה בדובדבנים קצוצים ולהזליף שוקולד מומס.
לקרר לפחות שעתיים לפני שפורסים.

תהנו !

רכיבים

מספר סועדים
המרכיבים לבסיס הרולדה :
2 ביצים
3/4 כוס (90 ג') סוכר
קורט מלח
3/4 כוס (50 ג') קורנפלור
מרכיבים לקרם :
3 מיכלים של 250 מ"ל שמנת צמחית
1 שקית (80ג') אינסטנט פודינג ניל
2 כפות סוכר
1 קופסא דובדבנים מסוכרים
ניתן לפזר שוקולד מריר קצוץ.
או להזליף שוקולד מריר מומס.

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

בדיוק כמו רולדת היער השחור של קפולסקי רק בטעם וניל.

עוגת שוקולד ללא גלוטן
הקודם
עוגת שוקולד ללא קמח
מקלות שום אפויות מבצק מלאווח
הבא
מקלות שום ממלאווח
עוגת שוקולד ללא גלוטן
הקודם
עוגת שוקולד ללא קמח
מקלות שום אפויות מבצק מלאווח
הבא
מקלות שום ממלאווח

הוסף תגובה