• בית
  • חלבי
  • רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה של קרין גורן
0 0
רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה של קרין גורן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה של קרין גורן

מאפיינים:
  • חלבי
  • ללא גלוטן

רולדת שוקולד מדהימה ומושלמת של קרין גורן

  • 120
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

  • המצרכים לעוגת שוקולד :

  • המצרכים לקרם מוקה :

  • המצרכים לגנאש :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לעוגת שוקולד

המצרכים לעוגת שוקולד

2
בוצע

מקציפים את החלבונים במשך כדקה תוך כדי הוספת הסוכר

מקציפים את החלבונים במשך כדקה תוך כדי הוספת הסוכר

3
בוצע

עד לקבלת קרם מבריק

עד לקבלת קרם מבריק

4
בוצע

מוסיפים את החלבונים וסוכר הוניל ומקציפים לאיחוד

מוסיפים את החלבונים וסוכר הוניל ומקציפים לאיחוד

5
בוצע

מנפים מעל התערובת את הקקאו והקורנפלור ומקציפים לאט לאיחוד

מנפים מעל התערובת את הקקאו והקורנפלור ומקציפים לאט לאיחוד

6
בוצע

מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים מעל אבקת קקאו

מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים מעל אבקת קקאו

7
בוצע

שופכים את התערובת מהמיקסר על אבקת הקקאו ואופים 15 דקות בחום של 170 מעלות

שופכים את התערובת מהמיקסר על אבקת הקקאו ואופים 15 דקות בחום של 170 מעלות

8
בוצע

מכינים על משטח עבודה : נייר אפייה נוסף ומעל מפזרים מעט אבקת קקאו

מכינים על משטח עבודה : נייר אפייה נוסף ומעל מפזרים מעט אבקת קקאו

9
בוצע

ברגע שהעוגה מוכנה, הופכים על הקקאו

ברגע שהעוגה מוכנה, הופכים על הקקאו

10
בוצע

מפרידים מעט את קצוות הנייר ומכסים במגבת

מפרידים מעט את קצוות הנייר ומכסים במגבת

11
בוצע

המצרכים לקרם מוקה

המצרכים לקרם מוקה

12
בוצע

מקציפים את השמנת,הנס קפה והסוכר

מקציפים את השמנת,הנס קפה והסוכר

13
בוצע

ומורחים על עוגת השוקולד

ומורחים על עוגת השוקולד

14
בוצע

מגלגלים בעדינות לרולדה

מגלגלים בעדינות לרולדה

15
בוצע

מניחים על כלי הגשה ומכניסים למקפיא לשעה וחצי להתייצבות

מניחים על כלי הגשה ומכניסים למקפיא לשעה וחצי להתייצבות

16
בוצע

לגנאש : ממיסים את השוקלד עם השמנת במיקרו עד קבלת קרם אחיד

לגנאש : ממיסים את השוקלד עם השמנת במיקרו עד קבלת קרם אחיד

17
בוצע

ומוזגים על הרולדה לציפוי

ומוזגים על הרולדה לציפוי

18
בוצע

פורסים בעזרת סכין טבולה במים רותחים

פורסים בעזרת סכין טבולה במים רותחים

19
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

רולדת שוקולד מרשימה במילוי קרם מוקה וציפוי גנאש שוקולד. שילוב טעמים מושלם ובטעם ממכר. פשוט עוד מתכון מוצלח של קרין גורן. מתכון ללא קמח, מתאים לצילאקים ובמיוחד לחג פסח. קינוח ממכר בטירוף שנראה מדהים ונעשה בקלי קלות.

לעוגת שוקולד:

מקציפים חלבונים במשך דקה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עוד כדקה עד קבלת קרם מבריק.
מוסיפים חלמונים וסוכר וניל ומקציפים לאט לאיחוד. מנפים מעל הקרם קקאו וקורנפלור ומקציפים לאט עד לתערובת אחידה.
מניחים נייר אפייה בתבנית ומפזרים מעל אבקת קקאו. משטחים את התערובת על נייר אפייה בתבנית ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
מכינים נייר אפייה נוסף על משטח ומפזרים עליו מעט קקאו.
מוציאים את העוגה החמה מהתנור והופכים אותה (יחד עם הנייר עליו נאפתה) על נייר האפייה החדש עם הקקאו. מכסים במגבת מטבח (על נייר האפייה)עד לצינון העוגה.

לקרם קפה:

במיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה, אבקת נס קפה ו-1/4 כוס סוכר לקצפת קרמית.
מסירים מהעוגה את נייר האפייה. מורחים את הקצפת על העוגה ומגלגלים לרולדה (נעזרים בנייר האפייה).
מעבירים את הרולדה למקפיא לשעה וחצי להתייצבות.

לגנאש שוקולד:

ממיסים במיקרוגל 1/2 מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מוזגים את גנאש השוקולד מעל הרולדה ומצפים את הרולדה.
שומרים במקרר עד ההגשה.
יש לפרוס בסכין טבולה במים רותחים.
תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
המצרכים לעוגת שוקולד :
5 ביצים
1/2 כוס אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס אבקת קקאו
2 כפות קורנפלור
המצרכים לקרם מוקה :
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
1/4 כוס סוכר
המצרכים לגנאש :
1/2 מיכל שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד מריר

הזמר

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
דנה ישראל

Orly Bar

מתכון לפתיתים צבעוניים מושלמים, קלים להכנה וטעימים במיוחד לילדים
הקודם
פתיתים צבעוניים אחד אחד
מאפה סלט קפרזה מבצק מלאווח
הבא
מאפה סלט קפרזה ממלאווח
מתכון לפתיתים צבעוניים מושלמים, קלים להכנה וטעימים במיוחד לילדים
הקודם
פתיתים צבעוניים אחד אחד
מאפה סלט קפרזה מבצק מלאווח
הבא
מאפה סלט קפרזה ממלאווח

הוסף תגובה