רכיבים
-
המצרכים לעוגת שוקולד :
-
5 ביצים
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
2 כפות קורנפלור
-
המצרכים לקרם מוקה :
-
1 מיכל שמנת מתוקה
-
2 כפיות נס קפה
-
1/4 כוס סוכר
-
המצרכים לגנאש :
-
1/2 מיכל שמנת מתוקה
-
120 גרם שוקולד מריר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לעוגת שוקולד |
2
בוצע
|
מקציפים את החלבונים במשך כדקה תוך כדי הוספת הסוכר |
3
בוצע
|
עד לקבלת קרם מבריק |
4
בוצע
|
מוסיפים את החלבונים וסוכר הוניל ומקציפים לאיחוד |
5
בוצע
|
מנפים מעל התערובת את הקקאו והקורנפלור ומקציפים לאט לאיחוד |
6
בוצע
|
מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים מעל אבקת קקאו |
7
בוצע
|
שופכים את התערובת מהמיקסר על אבקת הקקאו ואופים 15 דקות בחום של 170 מעלות |
8
בוצע
|
מכינים על משטח עבודה : נייר אפייה נוסף ומעל מפזרים מעט אבקת קקאו |
9
בוצע
|
ברגע שהעוגה מוכנה, הופכים על הקקאו |
10
בוצע
|
מפרידים מעט את קצוות הנייר ומכסים במגבת |
11
בוצע
|
המצרכים לקרם מוקה |
12
בוצע
|
מקציפים את השמנת,הנס קפה והסוכר |
13
בוצע
|
ומורחים על עוגת השוקולד |
14
בוצע
|
מגלגלים בעדינות לרולדה |
15
בוצע
|
מניחים על כלי הגשה ומכניסים למקפיא לשעה וחצי להתייצבות |
16
בוצע
|
לגנאש : ממיסים את השוקלד עם השמנת במיקרו עד קבלת קרם אחיד |
17
בוצע
|
ומוזגים על הרולדה לציפוי |
18
בוצע
|
פורסים בעזרת סכין טבולה במים רותחים |
19
בוצע
|
תהנו. |