רכיבים
-
500 גרם פתיבר
-
200 גרם חלבה
-
200 גרם שוקולד מרירמומלץ מעל 50%
-
1 מיכל שמנת מתוקה
-
1 כפית רום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מעבירים את הפתיבר לשקית ומכסים במגבת |
3
בוצע
|
מרסקים בעזרת פטיש שניצל |
4
בוצע
|
מגרדים את החלבה בפומפיה |
5
בוצע
|
מעבירים לקערה ומערבבים |
6
בוצע
|
שוברים את השוקולד וממיסים במיקרו |
7
בוצע
|
מוסיפים את השמנת והרום |
8
בוצע
|
ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
שופכים לקערת הפתיבר והחלבה |
10
בוצע
|
ולשים היטב |
11
בוצע
|
יוצרים "נקניק" מעל נייר עטיפה/ניילון נצמד |
12
בוצע
|
מפזרים קוקוס |
13
בוצע
|
עוטפים ומכניסים למקרר |
14
בוצע
|
בתאבון |