0 0
רולדת שוקולד-חלבה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

רולדת שוקולד-חלבה

מתכון מדהים ומשודרג לאירוח ב-5 מרכיבים

  • 60
  • סועדים 25
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מעבירים את הפתיבר לשקית ומכסים במגבת

מעבירים את הפתיבר לשקית ומכסים במגבת

3
בוצע

מרסקים בעזרת פטיש שניצל

מרסקים בעזרת פטיש שניצלאת אמאמאשלו

4
בוצע

מגרדים את החלבה בפומפיה

מגרדים את החלבה בפומפיה

5
בוצע

מעבירים לקערה ומערבבים

מעבירים לקערה ומערבבים

6
בוצע

שוברים את השוקולד וממיסים במיקרו

שוברים את השוקולד וממיסים במיקרו

7
בוצע

מוסיפים את השמנת והרום

מוסיפים את השמנת והרום

8
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

9
בוצע

שופכים לקערת הפתיבר והחלבה

שופכים לקערת הפתיבר והחלבה

10
בוצע

ולשים היטב

ולשים היטב

11
בוצע

יוצרים "נקניק" מעל נייר עטיפה/ניילון נצמד

יוצרים "נקניק" מעל נייר עטיפה/ניילון נצמד

12
בוצע

מפזרים קוקוס

מפזרים קוקוס

13
בוצע

עוטפים ומכניסים למקרר

עוטפים ומכניסים למקרר

14
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

גירסת הרולדה לכדורי השוקולד המשודרגים עם פתיבר וחלבה. להגשה כמטבעות שוקולד. ניתן לגלול כגליל או במלבן ארוך ולקרוץ ולמטבעות או קוביות.

מעבירים את הפתיבר לשקית מניחים מעל מגבת ומרסקים
באמצעות פטיש שניצל (יש להשאיר מעט פירורים גדולים).
מגרדים את החלבה בפומפייה (החריצים הגדולים)
מעבירים את הפתיבר והחלבה לקערה ומערבבים.

שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרו.
מוסיפים את השמנת והרום ומערבבים היטב.
מעבירים את השוקולד המומס לקערה ומאחדים את כל המרכיבים.
יש ללוש היטב בעזרת הידיים.
אם חסר נוזל ניתן להוסיף מעט חלב או מיץ תפוזים לגרסת הפרווה.
יש לפרוס נייר אפייה או ניילון נצמד ע”ג השיש.

ליצור גליל נקניק בקוטר של כ-3 ס”מ לפזר קוקוס ,
לעטוף את גליל השוקולד ולהעביר למקרר.

בכל פעם שרוצים לאכול מוצאים מהמקרר ופורסים
לפרוסות בעובי של כחצי ס”מ.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
500 גרם פתיבר
200 גרם חלבה
200 גרם שוקולד מריר מומלץ מעל 50%
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית רום

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
מרק שעועית
הקודם
מרק שעועית
הבא
עוגיות קוקוס
מרק שעועית
הקודם
מרק שעועית
הבא
עוגיות קוקוס

הוסף תגובה