0 0

רולדת תמרים קרין גורן

רולדת התמרים כי טעימות שיש ליד הקפה

  • 60
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

  • לבצק

  • למלית

  • לזרייה

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שמים את הקמח החמאה סוכר א.אפייה

שמים את הקמח החמאה סוכר א.אפייה

3
בוצע

חצי כוס שמן

חצי כוס שמן

4
בוצע

חצי כוס מיץ תפוזים

חצי כוס מיץ תפוזים

5
בוצע

לשים

לשים

6
בוצע

עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק

עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק

7
בוצע
10

יוצרים כדור משמנים מעט וממתינים 10 דקות

יוצרים כדור משמנים מעט וממתינים 10 דקות

8
בוצע

יוצרים 3 כדורים

יוצרים 3 כדורים

9
בוצע

מרדדים כל חלק למלבן דק

מרדדים כל חלק למלבן דק

10
בוצע

מורחים את המלית

מורחים את המלית

11
בוצע

מגלגלים לרולדה

מגלגלים לרולדה

12
בוצע

יוצרים חריצים בעומק של 1 ס"מ

יוצרים חריצים בעומק של 1 ס"מ

13
בוצע
30

אופים 30 דקות ב 170 מעלות

אופים 30 דקות ב 170 מעלות

14
בוצע

פורסים לעוגיות

פורסים לעוגיות

15
בוצע
10

מכניסים לתנור לעוד 10 דקות

מכניסים לתנור לעוד 10 דקות

16
בוצע

מוציאים ומפזרים אבקת אפייה

מוציאים ומפזרים אבקת אפייה

17
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

רולדות תמרים,מהקינוחים הטעימים והפופולאריים לצד כוס קפה חלום של עוגיות, קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף הפינוק המושלם גם ליד כוס תה בערב קריר.

בליווי תמונות צעד אחר צעד.

אופן ההכנה

  • שמים בקערה את כל המצרכים ליצירת הבצק ולשים כ 5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ולא דביק.(ניתן, להוסיף קמח במידת הצורך).
  • יוצרים כדור בצק, משמנים אותו במעט שמן ומניחים בצד ל-10 דקות.
  • מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן הכי דק שאפשר .
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מורחים על הבצק את המלית, בשכבה דקה. ומגלגלים לרולדה.
  • מסמנים על הרולדה חריצים בעומק של 1 ס”מ ובמרווחים של 1/2 ס”מ, בעזרת סכין חדה.(כדי להקל על פריסת העוגיות לאחר האפיה).
  • באותו אופן מכינים עוד 2 רולדות.
  • אופים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, כחצי שעה, עד שהן מקבלות צבע זהוב בהיר.
  • פורסים לעוגיות כשהגלילות עדיין חמות ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
  • מצננים מעט. מפזרים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
לבצק
700 גרם קמח לבן
200 גרם חמאה
חצי כוס שמן קנולה
1 כף סוכר
1 אבקת אפייה
חצי כוס מיץ תפוזים
למלית
ממרח תמרים
לזרייה
אבקת סוכר

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

לחם פירות יבשים
הקודם
לחם פירות יבשים
עוגת שמרים במילוי תמרים
הבא
עוגת שמרים במילוי תמרים
לחם פירות יבשים
הקודם
לחם פירות יבשים
עוגת שמרים במילוי תמרים
הבא
עוגת שמרים במילוי תמרים

הוסף תגובה