רכיבים
-
נתח סינטה
-
חרדל דיג'ון גרגירי
-
15 שיני שום
-
ענפי רוזמרין
-
פלפל שחור גרוס
-
שמן זית
-
שרוול רשת/חוט קשירה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים את נתח הסינטה לרשת |
3
בוצע
|
חורצים בעזרת סכין |
4
בוצע
|
מכניסים את שיני השום |
5
בוצע
|
מורחים חרדל דיז'ון |
6
בוצע
|
שמן זית |
7
בוצע
|
מכל הצדדים |
8
בוצע
|
מפזרים פלפל שחור גרוס |
9
בוצע
|
מניחים ענפי רוזמרין |
10
בוצע
|
סוגרים ברדיד אלומיניום |
11
בוצע
|
ומכניסים ליממה למקרר |
12
בוצע
|
מוציאים שעתיים לפני הצלייה |
13
בוצע
|
צולים על אש גבוהה |
14
בוצע
|
ומעבירים לאש קטנה עד למידה הרצויה |
15
בוצע
|
בתאבון |