רכיבים
-
2 יחידות מלאווח
-
150 גרם גבינה בולגרית
-
4 כפות ממרח פסטו
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
הכינו נייר אפייה כמשטח עבודה,ושמנו אותו בעזרת תרסיס שמן. |
3
בוצע
|
מרחו את ממרח הפסטו |
4
בוצע
|
פוררו את הגבינה הבולגרית בידיים |
5
בוצע
|
ופזרו לכיסוי מלא |
6
בוצע
|
גלגלו לרולדה |
7
בוצע
|
סמנו 3 חיתוכים במרווחים שווים |
8
בוצע
|
וחיתכו |
9
בוצע
|
הניחו בתבנית אינגליש קייק |
10
בוצע
60
|
הכניסו לתנור, לחום של 180 מעלות ל 30 דקות עד להזהבה. |
11
בוצע
|
הגישו חם עם ירקות. |