רכיבים
-
6 שוקי/כרעי עוף
-
1 ק"ג תפוח אדמה
-
4 שיני שום
-
5 כפות דבש
-
5 כפות סויה
-
מלח
-
פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
שוקי וכרעי עוף ללא עור |
2
בוצע
|
שיני שום, דבש |
3
בוצע
|
סויה ותפוחי אדמה |
4
בוצע
|
כותשים את השום ושמים בקערה |
5
בוצע
|
מוסיפים לאותה הקערה כחמש כפות דבש |
6
בוצע
|
מוסיפים כמות שווה של סויה |
7
בוצע
|
מערבבים את הכל לתערובת אחידה |
8
בוצע
|
מפזרים על חלקי העוף, מלח ופלפל שחור |
9
בוצע
|
טובלים את העוף במרינדה |
10
בוצע
|
ומעברים לתבנית פיירקס |
11
בוצע
|
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומעבירים לקערה |
12
בוצע
|
מתבלים במלח ופלפל שחור |
13
בוצע
|
ומכסים את העוף בתפוחי האדמה |
14
בוצע
|
יוצקים מהמרינדה שנשארה |
15
בוצע
|
מכסים בנייר כסף ולתנור |
16
בוצע
|
בתאבון |