רכיבים
-
6 יחידות שוק עוף
-
3 יחידות תפוח אדמה
-
2 בצל
-
2 גבעולים קצוצים סלרי
-
כפית מלח
-
כפית פלפל שחור גרוס
-
1 פלפל ירוק חריף
-
לרוטב
-
2 תפוזים
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1 כף סוכר חום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לטיגון העוף |
2
בוצע
|
3 כפות שמן זית |
3
בוצע
|
ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים בשמן עד שהוא שחום ומוציאים |
4
בוצע
|
קוצצים בצל,שום,סלרי ופלפל ירוק |
5
בוצע
|
ומטגנים באותה מחבת עם השמן |
6
בוצע
|
חותכים התפוחי אדמה לחתיכות בגודל בינוני |
7
בוצע
|
ומוסיפים למחבת |
8
בוצע
|
סוחטים תפוזים |
9
בוצע
|
2 כפות של חומץ בלסמי וכף סוכר חום |
10
בוצע
|
מוזגים את הרוטב |
11
בוצע
|
לחצי גובה |
12
בוצע
40
|
מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-40 דקות |
13
בוצע
|
זה התוצאה |
14
בוצע
|
ומגישים |