רכיבים
-
1 קופסא גרגירי תירס
-
1/4 כוס קמח תירס דק
-
1/4 כוס קמח לבן
-
1/4 כוס פירורי לחם
-
1 ביצה
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
לציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כוס שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
טוחנים בבלנדר יד את התירס המסונן בקופסת השימורים למרקם מעט גס. |
3
בוצע
|
מעבירים לקערה עמוקה |
4
בוצע
|
מוסיפים 1/4 כוס קמח תירס |
5
בוצע
|
1/4 כוס קמח |
6
בוצע
|
1/4 כוס פירורי לחם |
7
בוצע
|
שוברים ביצה ומוסיפים 2 כפות שמן זית |
8
בוצע
|
2 כפות צ'ילי מתוק |
9
בוצע
|
מלח פלפל |
10
בוצע
|
מערבבים לתערובת טיפה רטובה |
11
בוצע
|
המצרכים לציפוי |
12
בוצע
|
בצלחת שופכים פירורי לחם זהובים ושומשום |
13
בוצע
|
יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת |
14
בוצע
|
ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום. |
15
בוצע
|
מניחים את השניצל על התבנית |
16
בוצע
|
בצורה כזו |
17
בוצע
|
ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים |
18
בוצע
40
|
ומכניסים לתנור ל200 מעלות 20 דקות, הופכים מתזים שוב תרסיס שמן ואופים עוד 20 דקות |
19
בוצע
|
זו התוצאה |
20
בוצע
|
ומגישים עם מטבלים וסלט |