0 0
שניצל תירס ביתי אפוי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

שניצל תירס ביתי אפוי

שניצל תירס ביתי אפוי מהיר וקל להכנה!

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

  • לציפוי

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

טוחנים בבלנדר יד את התירס המסונן בקופסת השימורים למרקם מעט גס.

טוחנים בבלנדר יד את התירס בקופסת השימורים למרקם מעט גס.

3
בוצע

מעבירים לקערה עמוקה

מעבירים לקערה עמוקה

4
בוצע

מוסיפים 1/4 כוס קמח תירס

מוסיפים 1/4 כוס קמח תירס

5
בוצע

1/4 כוס קמח

1/4 כוס קמח

6
בוצע

1/4 כוס פירורי לחם

1/4 כוס פירורי לחם

7
בוצע

שוברים ביצה ומוסיפים 2 כפות שמן זית

שוברים ביצה ומוסיפים 2 כפות שמן זית

8
בוצע

2 כפות צ'ילי מתוק

2 כפות צ'ילי מתוק

9
בוצע

מלח פלפל

מלח פלפל

10
בוצע

מערבבים לתערובת טיפה רטובה

מערבבים לתערובת טיפה רטובה

11
בוצע

המצרכים לציפוי

המצרכים לציפוי

12
בוצע

בצלחת שופכים פירורי לחם זהובים ושומשום

בצלחת שופכים פירורי לחם זהובים ושומשום

13
בוצע

יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת

יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת

14
בוצע

ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.

ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.

15
בוצע

מניחים את השניצל על התבנית

מניחים את השניצל על התבנית

16
בוצע

בצורה כזו

בצורה כזו

17
בוצע

ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים

ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים

18
בוצע
40

ומכניסים לתנור ל200 מעלות 20 דקות, הופכים מתזים שוב תרסיס שמן ואופים עוד 20 דקות

ומכניסים לתנור ל200 מעלות 20 דקות, הופכים מתזים שוב תרסיס שמן ואופים עוד 20 דקות

19
בוצע

זו התוצאה

זו התוצאה

20
בוצע

ומגישים עם מטבלים וסלט

ומגישים עם מטבלים וסלט

הוראות הכנה

שתף

הגרסה הביתית, לשניצל תירס אפוי בתנור מנה צמחונית וטעימה במיוחד. שניצל ביתי בריא,מגרה וטעים. הגישו לצד קטשופ או מטבל אחר ויש לכם ארוחת ערב בריאה ונהדרת. מתכון שיגרום לילדים להתאהב ולכם להכין בלי הפסקה!
השניצלים קטנים קל להחזיק ביד במיוחד לילדים וגם הרבה יותר כיף לאכול. התוצאה הסופית מדהימה ביותר. שניצל תירס זהוב וקריספי.

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
  2. טוחנים בבלנדר יד את התירס המסונן בקופסת השימורים למרקם מעט גס.
  3. מעבירים לקערה עמוקה את התירס הטחון, מוסיפים את קמח התירס פירורי הלחם,הקמח,ביצה,שמן זית,רוטב צ’ילי מתוק,מלח ופלפל.
  4. מערבבים בקערה נפרדת פירורי לחם ושומשום.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת.
  6. ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  7. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים.
  8. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 20 דקות.
  9. ומגישים עם מטבלים שאוהבים לצד סלט מרענן!

רכיבים

מספר סועדים
1 קופסא גרגירי תירס
1/4 כוס קמח תירס דק
1/4 כוס קמח לבן
1/4 כוס פירורי לחם
1 ביצה
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
לציפוי
1 כוס פירורי לחם
1/2 כוס שומשום

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סימה לוי

עוגת מיץ בחושה וקלילה בטעמים של תפוזים ווניל שמתמוסס בפה שנאפה במיקרוגל
הקודם
עוגת מיץ במיקרוגל
עוגה שיש בחושה נהדרת בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ב10 דקות.
הבא
עוגת שיש בחושה
עוגת מיץ בחושה וקלילה בטעמים של תפוזים ווניל שמתמוסס בפה שנאפה במיקרוגל
הקודם
עוגת מיץ במיקרוגל
עוגה שיש בחושה נהדרת בטעמי וניל ושוקולד, אוורירית ב10 דקות.
הבא
עוגת שיש בחושה

הוסף תגובה