• בית
  • בשרי
  • תבשיל צלעות בקר בתפוחי אדמה ופטריות
0 0
תבשיל צלעות בקר בתפוחי אדמה ופטריות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

תבשיל צלעות בקר בתפוחי אדמה ופטריות

ארוחה שלמה בסיר אחד

  • 150
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

צלעות הבקר שטופים וחתוכים לקוביות

צלעות הבקר שטופים וחתוכים לקוביות

2
בוצע

מטגנים את הבצל עד שיזהיב

מטגנים את הבצל עד שיזהיב

3
בוצע

מוסיפים את השום לעוד 5 דקות בישול

מוסיפים את השום לעוד 5 דקות בישול

4
בוצע

להוסיף את הבשר ולסגור מכל הכיוונים

להוסיף את הבשר ולסגור מכל הכיוונים

5
בוצע

ולהוציא את הבשר

ולהוציא את הבשר

6
בוצע

להוסיף את הפטריות

להוסיף את הפטריות

7
בוצע

הפפריקה והמלח

הפפריקה והמלח

8
בוצע

להחזיר את הבשר לעוד 10 דקות בישול

להחזיר את הבשר לעוד 10 דקות בישול

9
בוצע

להוסיף את תפוחי האדמה מעל להביא לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה לשעתיים

להוסיף את תפוחי האדמה מעל להביא לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה לשעתיים

10
בוצע

כך זה נראה לאחר 30 דקות

כך זה נראה לאחר 30 דקות

11
בוצע

משאירים את המכסה מעט פתוח כדי שהנוזלים יצטמצמו

משאירים את המכסה מעט פתוח כדי שהנוזלים יצטמצמו

12
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

תבשיל בסיר אחד. צלעות בקר בתוספת תפוחי אדמה ופטריות שמתבשל על אש נמוכה בבישול איטי. הבשר יוצא רך ונימוח כמו שבשר אמור להיות.

חותכים את הבשר לקוביות ושוטפים היטב.
מטגנים את הבצל עד שיזהיב , מוסיפים את השום ל 5 דקות ואת הבשר לצורך סגירתו.
מוציאים את הבשר ומוסיפים את הפטריות הפפריקה ,המלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבשר ל 10 דקות בישול.
מניחים מעל את תפוחי האדמה – מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה לשעתיים בישול.
להשאיר מעט את המכסה פתוח ע”מ שהנוזלים יצתמצמו.

בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג בשר צלעות שטוף וחתוך לקוביות
1 ראש שום קלוף וחתוך
1 כף פפריקה מתוקה
3 קופסאות פטריות שמפניון חתוכות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית מלח
שמן לטיגון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מתכונים מצולמים

פעם ראשונה שהכנתי בשר צלעות ויצא טוב מאוד.

חזה עוף על מצע בטטה
הקודם
חזה עוף על מצע בטטה
עוף על מצע ירקות ויין
הבא
עוף על מצע ירקות ויין
חזה עוף על מצע בטטה
הקודם
חזה עוף על מצע בטטה
עוף על מצע ירקות ויין
הבא
עוף על מצע ירקות ויין

הוסף תגובה