רכיבים
-
1 ק"ג בשר צלעותשטוף וחתוך לקוביות
-
1 ראש שוםקלוף וחתוך
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
3 קופסאות פטריות שמפניון חתוכות
-
4 תפוחי אדמהחתוכים לקוביות
-
1 כפית מלח
-
שמן לטיגון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
צלעות הבקר שטופים וחתוכים לקוביות |
2
בוצע
|
מטגנים את הבצל עד שיזהיב |
3
בוצע
|
מוסיפים את השום לעוד 5 דקות בישול |
4
בוצע
|
להוסיף את הבשר ולסגור מכל הכיוונים |
5
בוצע
|
ולהוציא את הבשר |
6
בוצע
|
להוסיף את הפטריות |
7
בוצע
|
הפפריקה והמלח |
8
בוצע
|
להחזיר את הבשר לעוד 10 דקות בישול |
9
בוצע
|
להוסיף את תפו"א מעל ומים עד לגובה תפו"א, להביא לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה לשעתיים |
10
בוצע
|
כך זה נראה לאחר 30 דקות |
11
בוצע
|
משאירים את המכסה מעט פתוח כדי שהנוזלים יצטמצמו |
12
בוצע
|
בתאבון |