רכיבים
-
2 כוסות קינואה
-
1 כרובית
-
1 ברוקולי
-
מקל כרפס
-
5 שיני שום
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף אבקת מרק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות |
2
בוצע
|
לשטוף היטב, לייבש |
3
בוצע
|
לקצוץ |
4
בוצע
|
לקצוץ שיני שום ולטגן עם 3 כפות שמן בסיר |
5
בוצע
|
להוסיף את הירקות ולטגן מעט |
6
בוצע
|
התבלינים לתיבול |
7
בוצע
|
מתבלים ומערבבים |
8
בוצע
|
מוסיפים 2 כוסות קינואה |
9
בוצע
|
ומערבבים |
10
בוצע
|
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים |
11
בוצע
|
ברגע שרותח להוסיף כף אבקת מרק ולערבב היטב |
12
בוצע
|
מכסים ומבשלים על להבה בינונית עד התאדות הנוזלים |
13
בוצע
|
פותחים מידי פעם ומערבבים |
14
בוצע
|
בתאבון. |