רכיבים
-
2 כוסות קינואה
-
1 גזר
-
1 קישוא
-
3 יח' בצל ירוק
-
כוס (ללא גבעולים) ברוקולי
-
1/4 כרוב
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף אבקת מרק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות |
2
בוצע
|
לחתוך לקוביות |
3
בוצע
|
לחמם 3 כפות שמן בסיר |
4
בוצע
|
להוסיף את הירקות |
5
בוצע
|
והתבלינים ולטגן כ-5 דקות |
6
בוצע
|
להוסיף 2 כוסות קינואה |
7
בוצע
|
4 כוסות מים רותחים |
8
בוצע
|
ברגע שרותח להוסיף כף אבקת מרק ולערבב היטב |
9
בוצע
|
להעביר לאש בינונית ולכסות |
10
בוצע
|
לערבב מידי פעם עד ספיגת כל הנוזלים |
11
בוצע
|
בתאבון |