רכיבים
-
250 גרם תלתלי פסטה
-
2 בטטותבינוניות
-
1/2 דלורית
-
2 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
3 כפות רסק עגבניות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח
-
1 כפית כמון
-
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מעבירים את הפסטה לסיר |
2
בוצע
|
מבשלים לפי ההוראות ומסננים |
3
בוצע
|
קולפים את הבטטה והדלורית |
4
בוצע
|
קוצצים או מגרדים דק מאוד |
5
בוצע
|
על אש בינונית שמן ושיני שום |
6
בוצע
|
מוסיפים את הדלעת והדלורית לעשר דקות אידוי |
7
בוצע
|
מוסיפים כמות כפולה של מים |
8
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים |
9
בוצע
|
את רסק העגבניות |
10
בוצע
|
מערבבים היטב עד להרתחה |
11
בוצע
|
מוספים את הפסטה |
12
בוצע
|
על אש נמוכה כרבע שעה |
13
בוצע
|
בתאבון |