0 0
תלתלי פסטה בטטה ודלורית

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

תלתלי פסטה בטטה ודלורית

פשוט פסטה כתומים.

  • 60
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מעבירים את הפסטה לסיר

מעבירים את הפסטה לסיר

2
בוצע

מבשלים לפי ההוראות ומסננים

מבשלים לפי ההוראות ומסננים

3
בוצע

קולפים את הבטטה והדלורית

קולפים את הבטטה והדלורית

4
בוצע

קוצצים או מגרדים דק מאוד

קוצצים או מגרדים דק מאוד

5
בוצע

על אש בינונית שמן ושיני שום

על אש בינונית שמן ושיני שום

6
בוצע

מוסיפים את הדלעת והדלורית לעשר דקות אידוי

מוסיפים את הדלעת והדלורית לעשר דקות אידוי

7
בוצע

מוסיפים כמות כפולה של מים

מוסיפים כמות כפולה של מים

8
בוצע

מוסיפים את התבלינים

מוסיפים את התבלינים

9
בוצע

את רסק העגבניות

את רסק העגבניות

10
בוצע

מערבבים היטב עד להרתחה

מערבבים היטב עד להרתחה

11
בוצע

מוספים את הפסטה

מוספים את הפסטה

12
בוצע

על אש נמוכה כרבע שעה

על אש נמוכה כרבע שעה

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

פסטה מעולה ברוטב בטטה ודלורית. טעם מתקתק ומיוחד לפסטה השגרתית והמוכרת. תוספת של ירקות בריאים לפחמימה. ניתן לשלב גם גזר מגורד.

מבשלים את הפסטה ע”פ ההוראות ומסננים.

להכנת הרוטב :
קוצצים /מגרדים את הבטטה והדלורית – דק מאוד.
בסיר מחממים את השמן והשום ומוסיפים את הבטטה והדלורית
על אש בינונית מאדים כ 10 דקות (לא מפסיקים לערבב).
מוסיפים כמות כפולה של מים רותחים
מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים.
מבשלים עד להרתחה.

מחברים בין הפסטה לרוטב ומבשלים על אש נמוכה לעוד רבע שעה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
250 גרם תלתלי פסטה
2 בטטות בינוניות
1/2 דלורית
2 כפות שמן זית
3 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית מלח
1 כפית כמון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

חחח כמו מרק כתומים, פסטה כתומים. אחלה רעיון.

פסטה ספירלה ואפונה
הקודם
פסטה ספירלה ואפונה
מתכון לפסטה פפיונים וגזר
הבא
פסטה פפיונים וגזר
פסטה ספירלה ואפונה
הקודם
פסטה ספירלה ואפונה
מתכון לפסטה פפיונים וגזר
הבא
פסטה פפיונים וגזר

הוסף תגובה