רכיבים
-
9 תפוח אדמה
-
המצרכים לתיבול
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
כף כורכום
-
כף שום כתוש
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לקלף ולשטוף כ-9 תפוחי אדמה |
2
בוצע
|
לחתוך לקוביות בגודל בינוני |
3
בוצע
|
להעביר לקערה שמותאמת למיקרו |
4
בוצע
|
להעביר לקערה 1/2 כוס שמן |
5
בוצע
|
התבלינים |
6
בוצע
|
להוסיף לשמן כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור |
7
בוצע
|
2 כפות פפריקה מתוקה, כף כורכום |
8
בוצע
|
כף שום כתוש ולערבב היטב |
9
בוצע
|
להוסיף את התיבלון לתפו"א ולערבב היטב |
10
בוצע
|
להכניס למיקרו לכ-10 דקות |
11
בוצע
|
להוציא ולבדוק בעזרת מזלג.אם עדיין לא מוכן, לערבב ולהכניס שוב למיקרו. |
12
בוצע
|
בתאבון |