רכיבים
-
700 גרם קטנים תפוח אדמה
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית תבלין "גריל עוף"
-
1 כפית אורגנו
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
בקערה קטנה שמים שמן ,תבלין גריל,מלח,פלפל שחור |
3
בוצע
|
כף אורגנו |
4
בוצע
|
כותשים שני שיני שום ומערבבים |
5
בוצע
|
שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחוציים לשניים |
6
בוצע
|
טובלים את התפוחי האדמה ברוטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה |
7
בוצע
40
|
מכניסים לתנור למצב טורבו 40 דקות |
8
בוצע
10
|
מדיי פעם מערבבים, לאחר 40 דקות מעלים את התנור ל 200 מעלות לעוד 10 דקות עד להזהבה |
9
בוצע
|
ומגישים |