רכיבים
-
1/2 1 ק"ג תפוח אדמה
-
5 שיני שום
-
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
6 גבעולי בצל ירוק
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף פפריקה מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מקרצפים היטב תפוחי אדמה קטנים |
2
בוצע
|
שוטפים,מסננים ,חותכים לחצי ומעבירים לקערה |
3
בוצע
|
המרכיבים למרינדה |
4
בוצע
|
קוצצים את הבצל הירוק והשום |
5
בוצע
|
מעבירים לקערה עם חצי כוס שמן קנולה |
6
בוצע
|
מוסיפים 3 כפות צ'ילי מתוק |
7
בוצע
|
כפית מלח,חצי כפית פלפל שחור,כף פפריקה אדומה מתוקה |
8
בוצע
|
מערבבים היטב |
9
בוצע
|
מוזגים לקערת תפוחי האדמה |
10
בוצע
|
מוודאים שכל תפוחי האדמה עטופים במרינדה |
11
בוצע
|
מסדרים על תבנית שהקליפה כלפי מעלה |
12
בוצע
|
לחום של 200 מעלות עד השחמה (גוון שרוף מעט) |
13
בוצע
|
בתאבון. |