0 0
תפוח אדמה אינדיאני

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

תפוח אדמה אינדיאני

המתכון שגונב את ההצגה על המנגל. ואוו.

  • 90
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

לחתוך את החלק העליון של תפוח האדמה

לחתוך את החלק העליון של תפוח האדמה

2
בוצע

ולרוקן את תוכנו

ולרוקן את תוכנו

3
בוצע

ניתן גם לחתוך ל 2 ולרוקן

ניתן גם לחתוך ל 2 ולרוקן

4
בוצע

לשבור ביצה בקערה

לשבור ביצה בקערה

5
בוצע

לפזר מעט ירק בתוך תפוח האדמה

לפזר מעט ירק בתוך תפוח האדמה

6
בוצע

לשפוך את הביצה פנימה

לשפוך את הביצה פנימה

7
בוצע

לסגור את תפוח האדמה

לסגור את תפוח האדמה

8
בוצע

ולעטוף ברדיד אלומיניום

ולעטוף ברדיד אלומיניום

9
בוצע

אפשרות שנייה

אפשרות שנייה

10
בוצע

לפזר את הירק ולשפוך את הביצה

לפזר את הירק ולשפוך את הביצה

11
בוצע

לסגור את 2 החציים להניח על רדיד אלומיניום

לסגור את 2 החציים להניח על רדיד אלומיניום

12
בוצע

ולהדק היטב שהביצה לא תנזל החוצה

ולהדק היטב שהביצה לא תנזל החוצה

13
בוצע

להניח על המנגל לכשעה

להניח על המנגל לכשעה

14
בוצע

להניח על צלחת לחתוך לחצי

להניח על צלחת לחתוך לחצי

15
בוצע

לפזר מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.בתאבון.

לפזר מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מכירים את האמירה “התוספת שתופסת” ? זו בדיוק היתה הכוונה לתפוח אדמה אינדיאני על האש. מתכון מדהים ב 2 מרכיבים, שגונב את ההצגה מהבשר. תנסו !!!

לכל מנה יש צורך בתפוח אדמה בגודל בינוני וביצה.
חוצים תפוח אדמה לחצי.
מרוקנים את התכולה ומשאירים דפנות בעובי חצי ס”מ.
מפזרים מעט ירק בתוך “סירות” תפוח האדמה.
שוברים ביצה בקערה ומוזגים לחצי התפוח אדמה.
בעזרת החצי השני סוגרים ועוטפים בעזרת רדיד אלומיניום.
מניחים על המנגל לכשעה.
פורסים לחצי.
מפזרים מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
6 תפוח אדמה
6 ביצים
מעט ירק קצוץ
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

אחלה רעיון. אפשר לעשות גם בבית בתנור.

בננה ספליט על האש
הקודם
בננה ספליט
תירס במחמאה על האש
הבא
קלחי תירס במחמאה על האש
בננה ספליט על האש
הקודם
בננה ספליט
תירס במחמאה על האש
הבא
קלחי תירס במחמאה על האש

הוסף תגובה