רכיבים
-
6 תפוח אדמה
-
6 ביצים
-
מעט ירק קצוץ
-
מלח
-
פלפל שחור
-
פפריקה מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לחתוך את החלק העליון של תפוח האדמה |
2
בוצע
|
ולרוקן את תוכנו |
3
בוצע
|
ניתן גם לחתוך ל 2 ולרוקן |
4
בוצע
|
לשבור ביצה בקערה |
5
בוצע
|
לפזר מעט ירק בתוך תפוח האדמה |
6
בוצע
|
לשפוך את הביצה פנימה |
7
בוצע
|
לסגור את תפוח האדמה |
8
בוצע
|
ולעטוף ברדיד אלומיניום |
9
בוצע
|
אפשרות שנייה |
10
בוצע
|
לפזר את הירק ולשפוך את הביצה |
11
בוצע
|
לסגור את 2 החציים להניח על רדיד אלומיניום |
12
בוצע
|
ולהדק היטב שהביצה לא תנזל החוצה |
13
בוצע
|
להניח על המנגל לכשעה |
14
בוצע
|
להניח על צלחת לחתוך לחצי |
15
בוצע
|
לפזר מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.בתאבון. |