0 0

תפוצ’יפס בטעמים בתנור

יש דבר כזה תפוצ'יפס בריא !!!

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

לפרוס בטטה במנדולינה

לפרוס בטטה במנדולינה

2
בוצע

לפרוס תפוח אדמה במנדולינה

לפרוס תפוח אדמה במנדולינה

3
בוצע

להעביר למסננת להורדת הנוזלים

להעביר למסננת להורדת הנוזלים

4
בוצע

להוסיף 3 כפות שמן זית ולערבב

להוסיף 3 כפות שמן זית ולערבב

5
בוצע

לסדר על נייר אפייה

לסדר על נייר אפייה

6
בוצע

ולתבל . . בזעתר

ולתבל . . בזעתר

7
בוצע

. . . תבלין לתפוח אדמה. . .

. . . תבלין לתפוח אדמה. . .

8
בוצע

. . .פירורי לחם. . .

. . .פירורי לחם. . .

9
בוצע

. . .שומשום. . .וכל שעולה בדמיונכם.

. . .שומשום. . .וכל שעולה בדמיונכם.

10
בוצע

להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות

להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות

11
בוצע

עד שיזהיבו

עד שיזהיבו

12
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לתפוצ’יפס ביתי טעים ובריא במיוחד. ניתן להכין עם מגוון ירקות ומגוון ציפויים שמתאימים לילדים או לבוגרים. כתוספת למנת ילדים או ליד בירה עם חברים.

קולפים את הבטטה ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות.
מעבירים למסננת עד שכל הנוזלים יצאו.
מעבירים לקערה ,מוסיפים כ-3 כפות שמן זית ומערבבים.
מסדרים בתבנית על נייר אפייה ומפזרים תבלינים ע”פ הטעם.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שיזהיבו.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
בטטה
תפוח אדמה
שמן זית
זעתר
שומשום
פירורי לחם
כל העולה על הדמיון . . .

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

תתבלו בפפריקה אדומה חריפה ומלח גס

קנלוני גבינות
הקודם
קנלוני גבינות
סלט חסה ובולגרית
הבא
סלט חסה ובולגרית
קנלוני גבינות
הקודם
קנלוני גבינות
סלט חסה ובולגרית
הבא
סלט חסה ובולגרית

הוסף תגובה