רכיבים
-
בטטה
-
תפוח אדמה
-
שמן זית
-
זעתר
-
שומשום
-
פירורי לחם
-
כל העולה על הדמיון . . .
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לפרוס בטטה במנדולינה |
2
בוצע
|
לפרוס תפוח אדמה במנדולינה |
3
בוצע
|
להעביר למסננת להורדת הנוזלים |
4
בוצע
|
להוסיף 3 כפות שמן זית ולערבב |
5
בוצע
|
לסדר על נייר אפייה |
6
בוצע
|
ולתבל . . בזעתר |
7
בוצע
|
. . . תבלין לתפוח אדמה. . . |
8
בוצע
|
. . .פירורי לחם. . . |
9
בוצע
|
. . .שומשום. . .וכל שעולה בדמיונכם. |
10
בוצע
|
להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות |
11
בוצע
|
עד שיזהיבו |
12
בוצע
|
בתאבון |